Tărâmul Magic al Crăciunului se deschide sâmbătă, 08 decembrie, începând cu ora 17:00, şi vă invită pe toţi, părinţi, copii, bunici, în Ţara Piticilor din Parcul Tăbăcărie din Constanţa să sărbătorim împreună inaugurarea celui mai frumos eveniment al acestei ierni. După deschiderea iluminată feeric de un superb foc de artificii, Gaşca Zurli va intra în scenă pentru a încălzi spiritele şi pentru a educa minţi. Seara se va încheia cu unul dintre cele mai îndrăgite spectacole ale Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de mare” din Constanţa, „Cei trei purceluşi”.

Vă aşteptăm cu drag!

Ţara Piticilor s-a transformat într-un tărâm de poveste în care vă aşteaptă personajele din basmele îndrăgite ale copilăriei, înconjurate de decoruri spectaculoase, o scenă fermecată şi multă distracţie.

Dimensiunea educativă şi creativă a programului Tărâmului Magic este cuprinsă în cadrul Atelierelor. Mai precis, există Atelierul de Magie, Atelierul Pinguinilor Muzicali, Atelierul de Jucării, Casa Hobbiţilor şi Ambasada lui Moş Crăciun al căror program începe, în fiecare zi, de luni şi până joi inclusiv, de la ora 13.00 şi se încheie la ora 21.00. Vineri, sâmbătă şi duminică, programul debutează de la ora 11.00, încheindu-se tot la ora 21.00. Fiecare „curs” are 30 de minute şi este susţinut de profesori specializaţi în domeniile muzică (voce şi instrumente), teatru, dans, pictură, pe toate suprafeţele, în diverse genuri, magie, jocuri logice şi lego. Programul integral poate fi consultat pe site-ul evenimentului, precum şi pe pagina de facebook creată special în acest scop.

Tărâmul Magic al Crăciunului are şi o componentă gastronomică, pe care o puteţi regăsi în Târgul de Crăciun, care pune la dispoziţia părinţilor, bunicilor şi copiilor cele mai variate produse cu specific de Sărbători, din toate gamele şi pentru toate gusturile şi buzunarele.

Astfel, Tărâmul Magic al Crăciunului (Parcul Tăbăcărie – Ţara Piticilor) va deveni centrul spiritual şi de entertainment al oraşului de-a lungul a 30 de zile (8 decembrie 2018 – 8 ianuarie 2019).

Îi aşteptăm, aşadar, pe toţi constănţenii, timp de o lună, în Tărâmul Magic al Crăciunului, un eveniment şi un spaţiu cu tradiţie la malul mării.

Festivalul Iernii 2018  – Tărâmul Magic al Crăciunului este un proiect de interes General Finanțat din Fonduri Nerambursabile, eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanţa, în valoare de 1.351.250 lei şi sprijinit de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Constanţa, Gruparea Mobilă de Jandarmi „Tomis“ Constanţa, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă  „Dobrogea“, Inspectoratul de Poliţie al Municipiului Constanţa.

Intrarea este liberă!